Jochen Ramaekers derde, winst voor Jessy Beelen

We zaten afgelopen zondag alweer mooi in de prijzen. Op zondag 3 april reed Jochen Ramaekers zich naar een knappe derde plaats van de 118 deelnemers. Hij kon nog net uit de greep van het peloton blijven. Proficiat. IOok de andere jongens en dames deden het voortreffelijk. 

jochenramaekers

 

 

Ook Mario Claes, Niki Lemoine en Sven Hayen kwamen aan de start en kwamen mooi de buik van het peloton binnen. Helaas was er ook minder nieuws. Christophe Schuyten kwam zwaar ten val in een massale valpartij en hield er van kop tot teen heel wat schaafwonden aan over. Hij zal dan ook een tijdje out zijn, maar gelukkig zijn er geen breuken vastgesteld. Alvast veel beterschap aan Christophe. 
Ook bij de Masters B dikke pech voor Filip Neesen. Al van bij de start viel zijn ketting af en moest hij lang achtervolgen. Hij kon de wedstrijd alsnog uitrijden. Ook Nico Wijnen reed de wedstrijd uit bij de Masters D.  Klik hier voor de volledige uitslag.

 

Ook aan de andere kant van het land werd er gekoerst. In Appels bij Dendermonde reed Jeroen Goeleven zich naar een mooie zevende plaats. 
Een 100-tal A en B renners op een omloop die mooi was maar de groep lang gesloten hield. Het was wachten tot op 4-5 rondes (25 km.) van het eind dat 12 renners op korte tijd 45"seconden samen fietsen. Jeroen is attent goed mee wanneer speculatie om winst begint sluiten in de eindfase toch nog een 15-tal renners aan. Winnaars voor A en B zitten zelfs in de aanstormende groep. In het tumult komt Jeroen achteraan in deze omvangrijke groep. Door de hoge snelheid nu is opschuiven bijna niet meer mogelijk. Hij rijdt nog een sterke finish en wordt in totaal 7°. Hij wordt toch nog 2° A-renner maar pakt net naast de bloemen.

jeroenappels

                                                                                     Jeroen Goeleven

 

Een paar van onze dames trokken van het weekend hun loopschoenen aan. Ook hier scoren we. Jessy Beelen kwam bij de dames als eerste over de meet. Ze legde de 11,5 km af in 46'. Behoorlijk snel als je het ons vraagt. Proficiat. 
En Melanie Reynders ging koersen in de Ronde van Huijbergen tussen de grote dames ter voorbereiding van Racing for Ladies.

jessybeelen

                                                                                         Jessy Beelen          

  melaniereynders

                                                                                    Melanie Reynders