Down Under

Hot news! Michaël Stippelmans zal van de ene naar de andere kant van de wereld springen: Australië.  Na lange voorbereidingen is het eindelijk zo ver. Hij zal PaxX vertegenwoordigen in Down Under en Oceanië. Nieuwe avonturen, nieuwe kansen en een volgende stap. 

PaxX Australia

 

5/11/18
 
Op 21 november reis ik (Michaël Stippelmans) naar Down Under. Niet om met mijn achterwerk aan het strand te liggen, te gaan surfen in de zee of elke dag aan een barbeque aan te schuiven. Neen, ik ga met een missie waar goed is over nagedacht. Na weken van voorbereiding begint nu alles in zijn plooi te vallen om een nieuw avontuur te beginnen aan de andere kant van de wereld. Lees hieronder mijn doelstellingen.
 
Op deze blog zal ik regelmatig updates vermelden van mijn Aussie-avontuur of op deze facebookpagina: https://www.facebook.com/PaxXTCC/

 Michal in Australi 1

Het wordt een hele uitdaging om dit allemaal te verwezenlijken. Maar neem het van mij aan. Iets wat nog niet bestaat, daar willen wij helemaal voor gaan... Door deze ingesteldheid hebben we de afgelopen jaren dan ook met succes vele doelen kunnen bereiken. In 2013 kon ik al even proeven van Australië en dat heeft mijn enthousiasme alleen maar doen toenemen om de fiets in verschillende aspecten te promoten.  

Down Under

Momenteel worden er contacten gelegd in verschillende streken. Australië is een megagroot land. Als je het over Europa heen zou leggen, zou het bijna even groot zijn. Dus logistiek wordt het geen senicure. En ook de hitte speelt een grote rol, om nog maar te zwijgen van de gevaarlijke diersoorten die je onderweg kan tegenkomen (zie foto)!!!

6145c67d 75c1 43dc aed3 10d3cf4914d8

Zoals de meeste van jullie ook weten ben ik gelovig en volg ik ook Gods leiding. Hij is mijn leidraad. Niets is onmogelijk, voor wie gelooft (Markus 8:23).

Soms stel ik me de vraag waarom we zo graag fietsen. Blijkbaar moet het een fantastisch gevoel zijn!  We rijden met de fiets naar school of werk. We fietsen naar een dichtbijzijnde café of shoppingcenter, we maken in het weekend lange fietstochtjes op een racefiets of spelden een rugnummer op aan een trui om een wedstrijd mee te rijden. Om nog maar te zwijgen over die fietsende wereldreizigers.  We kunnen zoveel doen met een fiets.

Dus begin niet te zagen en te zeuren dat jou zoiets niet kan lukken. Als je op uw achterwerk blijft zitten zal er inderdaad niets gebeuren. Daarom ook een boodschap voor jou. Hoe jong of oud je ook bent. Als je voelt dat je klaar bent voor een volgende stap in je leven, wacht niet langer, ga ervoor en neem jou volgende stap. Wat dat ook moge zijn....

See you later alligators!
 
Michaël

  DSCN1116

Lees hier nog meer:

dossier oceani page 001

dossier oceani page 002

dossier oceani page 003

dossier oceani page 004

dossier oceani page 005